Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Махоніна М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Махоніна М. Ю. 
Вплив тривалості перемішування водної суспензії поліфункціональної добавки із насіння льону на її мікроструктуру [Електронний ресурс] / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 219-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.948 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Махоніна М. Ю. 
Жирова фаза мікроструктури суспензії добавки із насіння льону [Електронний ресурс] / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 50-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.577 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського